Zonnig Zeker Bunschoten

ACT_Zonnig Zeker slide7nieuwZonnig Zeker is een organisatie die zich richt op het collectief inkopen voor huiseigenaren van zonnepanelen voor gemeentes. In het begin zal dit in opdracht gebeuren van of samen met de gemeenten en lokale duurzaamheidsorganisaties. Zonnig Zeker is een initiatief van ons Greenem en Actorion Communicatie. Op 10 november 2014 is het inkoopcollectief Bunschoten van start gegaan onder de naam Zonnig Zeker Bunschoten!
Zonnepanelen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland, dit komt doordat ze financieel steeds interessanter worden voor huiseigenaren. Ze leveren namelijk niet alleen 9 keer meer rendement op dat een spaarrekening, maar ze zijn ook nog eens super duurzaam. De gemeente Bunschoten wil een klimaatneutrale gemeente zijn. Om ervoor te zorgen dat er meer duurzame energie wordt opgewekt, is Zonnig Zeker in het leven geroepen.

Aanmelden bij ZZB

Het aanmelden voor de collectieve inkoopcampagne kan tot 1 januari 2015.  Dit een kosteloze inschrijving en verplicht u niets. Na de inschrijvingen wordt er een installateur gekozen die aan de kwaliteitseisen voldoet. De installateur maakt een afspraak met u om geheel kosteloos uw dak op locatie te komen inspecteren. Vervolgens kunt u een kosteloos en vrijblijvende offerte verwachten. Naar aanleiding van de offerte bepaald u of u gebruik maakt van de aanbieding. Zorg voor meer zonnepanelen in Bunschoten!

Woont u in de gemeente Bunschoten en bent u geïnteresseerd in het collectief? Inschrijven kan tot 1 januari 2015.

Reageer

Please enter your comment!
Please enter your name here