Winnaars Zonnig Zeker Bunschoten

20141030 Zonnig Zeker Bunschoten verkleint

De winnaars zijn bekend!

In november is Zonnig Zeker Bunschoten gestart met een inkoopcollectief voor zonnepanelen in de gemeente Bunschoten. Zonnig Zeker is een initiatief gestart door Greenem en Actorion in samenwerking met gemeentes, met als doel zoveel mogelijk daken voorzien van zonnepanelen. Na de start in november bleek al gauw dat er veel animo voor zonnepanelen was in de gemeente Bunschoten. Met meer dan 150 geïnteresseerde particulieren op beide informatiebijeenkomsten en honderden aanmeldingen op de teller, blijkt het inkoopcollectief een groot succes te zijn. Niet alleen particulieren huishoudens bleken geïnteresseerd te zijn, maar ook scholen, kerken, VvE’s en andere grootschalige partijen. Er is gekozen om een parallel traject te starten voor deze aanmeldingen. Het bleek een groot succes!

Installateurs Bunschoten

Op 1 januari sloot de inschrijving voor het inkoopcollectief en stond de teller op 650 aanmeldingen. Wij zijn natuurlijk enorm blij met dit hoge aantal aanmeldingen. Met dit aantal ging de organisatie op zoek naar de geschikte installateurs. Na weken van zoeken, vergelijken en gesprekken met vele installateurs, heeft een team van experts de beste leverancier gevonden die de installaties zal verzorgen voor het inkoopcollectief Zonnig Zeker Bunschoten. Tijdens de selectie is er gelet op diverse punten. Zo lag de aandacht uiteraard niet alleen bij de prijs, maar was de geleverde kwaliteit én ervaring van de installateur natuurlijk essentieel. Aangezien het traject voor grootschalige projecten los van de particulieren huishoudens is gehaald, is er gekozen voor twee installateurs. Inmiddels zijn de winnaars van Zonnig Zeker Bunschoten bekend! Voor de particulieren is de installateur BonGo Solar gekozen, en voor de grootschalige (niet particulieren) projecten New Solar. Wij feliciteren de winnaars van Zonnig Zeker Bunschoten!

Wij zijn benieuwd hoeveel mensen in de gemeente Bunschoten daadwerkelijk tot aanschaf over gaan. Bent u ook geïnteresseerd in een dergelijk collectief? Neem dan contact op met Zonnig Zeker via info@zonnigzeker.nl of 085 876 9284. Neem gerust een kijkje op de website: www.zonnigzeker.nl.

Reageer

Please enter your comment!
Please enter your name here