Voordeligzonnepanelen Ermelo van start!

ACT_Zonnig Zeker slide5

Sinds 2015 organiseert Greenem inkoopcollectieven voor zonnepanelen. Wij doen dit kleinschalig en in de gemeente Ermelo is BonGo Solar geselecteerd als leverancier.

“Kwaliteitspanelen tegen een scherpe prijs”

Greenem en leverancier BonGo Solar slaan de handen ineen om u als inwoner van Ermelo te helpen zonnepanelen aan te schaffen. De gemeente Ermelo heeft de ambitie om: “als samenleving in 2030 energieneutraal en in 2035 klimaatneutraal te wonen, te vervoeren, te werken en te recreëren”. Greenem draagt hier graag haar steentje aan bij door de campagne voordeligzonnepanelen. Alle mensen die aan de actie meedoen, kunnen een flinke korting tegemoet zien, doordat zonnepalen in grote aantallen worden ingekocht en geïnstalleerd door gerenommeerde leveranciers.

Informatie

De mediacampagne van voordeligzonnepanelen is sinds vandaag van start gegaan. Iedere week zal er een krantadvertentie verschijnen in het Ermelo’s weekblad. Hiermee proberen wij zoveel mogelijk inwoners te bereiken, hoe meer geïnteresseerde, hoe interessanter de prijzen. Daarnaast zullen er diverse Abri’s worden geplaatst met hierop Celly en Sunny: de opvallende en leuke mascottes van BonGo Solar. Tot slot organiseren wij ook drie informatieavonden in Ermelo:

  • Donderdag 29 oktober
  • Woensdag 4 november
  • Donderdag 12 november

U bent vanaf 19.00 uur welkom voor een kop koffie in De Dialoog (Raadhuisplein 4 Ermelo). Om 19.30 uur zullen wij starten met de presentatie over Voordeligzonnepanelen. De presentatie zal gehouden worden door Gijs de Reeper, directeur van Greenem en Arthur van Opstall van BonGo Solar. Wij zullen u meer vertellen over Greenem, BonGo en het inkoopcollectief voordeligzonnepanelen.

Registratie van belangstelling

De belangstellingsregistratie verplicht tot niets. Na het opgeven van de interesse op de website of op een van de drie informatiebijeenkomsten, krijgt u via de mail een maatwerkofferte toegestuurd. Deze is gemaakt op basis van beschikbare satellietbeelden van uw woning. Na ongeveer een week neemt Arthur van Opstall contact met u op om de offerte door te spreken en vragen te beantwoorden. Vervolgens zal hij u vragen of u akkoord gaat met de offerte, of er liever nog even over nadenkt. Gaat u akkoord? Dan zal hij een dakmeting inplannen. Er zal dan een installateur bij u op bezoek komen die het dak precies gaat inmeten en zal bepalen wat er mogelijk is op uw dak. Overige vragen kunt u dan ook nog aan hem stellen. Vervolgens zal er een afspraak worden gemaakt voor de installatie, deze zal binnen dan en zes weken plaatsvinden.

Reageer

Please enter your comment!
Please enter your name here