Verloop Zonnig Zeker Venray

Begin oktober 2015 is het inkoopcollectief Zonnig Zeker Venray van start gegaan in de gemeente Venray. Zonnig Zeker is een initiatief van Actorion Communicatie en Greenem, onder de naam Green Panels.

Medio oktober heeft de gemeente brieven en folders uitgestuurd om de bewoners te informeren over de campagne en uit te nodigen voor de informatiebijeenkomsten. In de brief werden de inwoners geïnformeerd over het doel van de campagne en het nut van zonnepanelen. Er zijn twee informatiebijeenkomsten georganiseerd in de raadzaal van het gemeentehuis van Venray. Bij binnenkomst was er de gelegenheid je aan te melden voor het inkoopcollectief. De presentatie werd gehouden door Gijs de Reeper directeur van Greenem, Matt Schatorje van Venray Energiezuinig en Laurens Knaapen van de leverancier Zonnemarkt. De bezoekers werden in de gelegenheid gesteld al hun vragen te stellen, hier werd optimaal gebruik van gemaakt door de ruim 150 bezoers. Op beide informatiebijeenkomsten stonden er meerdere stands van Venray Energiezuinig. Zij informeerde de bezoekers over onder andere isolatie, cv ketels en het gezamenlijke project ZZON.

Zonnig Zeker VenrayVerloop van Zonnig Zeker Venray

Het aantal geïnteresseerde dat aanwezig was op de informatieavonden oversteeg onze verwachtingen. Op de eerste bijeenkomst waren er meer dan 200 bewoners aanwezig. De tweede bijeenkomst telde ruim 150 bezoekers. Deze informatiebijeenkomsten zorgden natuurlijk ook voor een enorme stijging in de aanmeldingen. Van 30 aanmeldingen is dit na de informatiebijeenkomsten gestegen naar c.a. 400 aanmeldingen. Hier bleek al dat de campagne dus een groot succes was. De aanmeldingen voor Zonnig Zeker Venray blijven binnenkomen. Momenteel zijn er al ruim 70 huiseigenaren akkoord met de offerte, en zijn er zelfs al een aantal systemen gemonteerd.

Wegens succes verlengd tot 1 februari!

De campagne loopt zo goed dat we hebben besloten om het te verlengen. Vóór de verlenging zou de campagne tot eind december hebben geduurd, nu is het mogelijk voor huiseigenaren om zich aan te melden tot 1 februari. Leverancier Zonnemarkt voorziet alle aanmelders van een vrijblijvende maatwerkofferte. Zonnig Zeker staat vijf dagen in de week beschikbaar als helpdesk. Wij beantwoorden alle vragen en onduidelijkheden die binnenkomen, zodat huiseigenaren met een compleet beeld hun opties kunnen overwegen.

Heeft u interesse om deel te nemen?

Ben u ook woonachtig in gemeente Venray en heeft u interesse in zonnepanelen, meldt u dan vrijblijvend aan en ontvang een maatwerkofferte voor uw woning.

Reageer

Please enter your comment!
Please enter your name here