Verloop Zonnig Zeker Neder-Betuwe, Buren en Lingewaal

Medio oktober 2015 zijn de inkoopcollectieven Zonnig Zeker Neder-Betuwe, Zonnig Zeker Buren en Zonnig Zeker Lingewaal van start gegaan in de desbetreffende gemeentes. Zonnig Zeker is een initiatief van Actorion Communicatie en Greenem, onder de naam Green Panels.

Eind oktober heeft de gemeente brieven en folders uitgestuurd om de bewoners te informeren over de campagne en uit te nodigen voor de informatiebijeenkomsten. In de brief werden de inwoners geïnformeerd over het doel van de campagne en het nut van zonnepanelen. De informatiebijeenkomsten vonden plaats in de raadzalen van de drie gemeentehuizen. Op deze avonden werd er een presentatie gehouden met aan het einde een uitgebreide vragen ronde, hier werd
veel gebruik van gemaakt. Bij binnenkomst was er de gelegenheid je aan te melden voor het inkoopcollectief. De presentatie werd gehouden door Gijs de Reeper directeur van Greenem en Arthur van Opstall hij vertegenwoordigde Bongo Solar en verzorgde de inhoudelijke informatie over de zonnepanelen.

IMG_8634Verloop van de campagnes

In totaal waren er ruim 400 geïnteresseerde aanwezig op de diverse informatieavonden. Deze bijeenkomsten zorgden natuurlijk ook voor een enorme stijging in de aanmeldingen, ruim 650 aanmeldingen! De informatieavonden waren een groot succes. Momenteel zijn er al ruim 60 huiseigenaren akkoord met de offerte en zijn er zelfs al een aantal systemen gemonteerd.

Wegens succes verlengd tot 1 februari!

De campagne loopt zo goed dat we hebben besloten om het te verlengen. Vóór de verlenging zou de campagne tot eind december hebben geduurd, nu is het mogelijk voor huiseigenaren om zich aan te melden tot 1 februari. Leverancier Bongo Solar voorziet alle aanmelders van een vrijblijvende maatwerkofferte. Zonnig Zeker staat vijf dagen in de week beschikbaar als helpdesk. Wij beantwoorden alle vragen en onduidelijkheden die binnenkomen, zodat huiseigenaren met een compleet beeld hun opties kunnen overwegen.

Heeft u interesse om deel te nemen?

Bent u ook woonachtig in gemeente Neder-Betuwe, Buren of Lingewaal en heeft u interesse in zonnepanelen, meldt u dan aan!

Reageer

Please enter your comment!
Please enter your name here