Zonnig Zeker Neder-Betuwe gestart!

ACT_Zonnig Zeker slides_lr_zonder tekst3

Sinds 2014 organiseert Greenem in samenwerking met Actorion Communicatie inkoopcollectieven voor zonnepanelen. Dit gebeurt in opdracht van of samen met de gemeenten en lokale duurzaamheidsorganisaties. Begin 2015 is de campagne Zonnig Zeker Bunschoten afgerond en begin oktober ’15 is Zonnig Zeker Venray gestart. Nu starten wij met de volgende campagne in Neder-Betuwe: Zonnig Zeker Neder-Betuwe.

Zonnig Zeker Neder-Betuwe

In samenwerking met de gemeente Neder-Betuwe wordt dit najaar onder de naam Zonnig Zeker Neder-Betuwe een collectieve inkoopcampagne opgezet, waarmee woningbezitters bij vertrouwde leverancier(s) en met scherpe korting zonnepanelen kunnen aanschaffen. Denkt u al enige tijd na over het opwekken van groene stroom om daarmee geld op de energierekening te besparen? Maar weet u (nog) geen vertrouwd adres of ziet u met al die aanbiedingen door de bomen het bos niet meer? Sluit u dan aan bij het inkoopcollectief Zonnig Zeker Neder-Betuwe op www.zonnigzeker.nl. Dit is goed voor uw portemonnee en het milieu.

De gemeenteraad van Neder-Betuwe heeft recent het nieuwe duurzaamheidsbeleidsplan vastgesteld. Daarin staan tal van thema’s die de gemeente samen met organisaties en burgers gaat oppakken. Eén actie is het ondersteunen van een nieuwe inkoopcampagne voor zonnepanelen.

Zonnig Zeker Neder-Betuwe_kleinInformatiebijeenkomsten

Bewoners van de gemeente Neder-Betuwe ontvangen binnenkort een uitnodigingsbrief van de gemeente voor een informatiebijeenkomst van Zonnig Zeker Neder-Betuwe in het gemeenthuis. Daar wordt meer informatie gegeven over de werking van zonnepanelen, leverings- en kwaliteitsgaranties, de kosten en de opbrengsten van zonnestroom. Verder kunt u info inwinnen op de campagnewebsite www.zonnigzeker.nl, of bellen de Servicedesk, 085-8769284. U kunt ook mailen met Nederbetuwe@zonnigzeker.nl

Reageer

Please enter your comment!
Please enter your name here