Solar Days 2014, geef je op en doe mee!

Zonne-energie is vandaag de dag een populaire manier om energie op te wekken en bij te dragen aan een duurzaam Nederland. Om dit extra te promoten worden jaarlijks de Solar Days georganiseerd. Op deze dagen zijn overal in het land verschillende informatiebijeenkomsten, workshops, rondleidingen en mensen stellen hun huis open om de zonnepanelen te bekijken. Men die gebruik maakt van zonne-energie of warmte opwekken via zonneboilers, vinden het belangrijk te investeren in duurzame energie. In veel gevallen is zonne-energie ook nog eens zeer aantrekkelijk!

Op de website kunnen particulieren, bedrijven en belangenorganisaties informatie vinden en evenementen aanmelden. Op de dagen zelf worden o.a. verhalen verteld over de aanschaf, installatie en gebruik. Ook vertellen mensen die al op zonne-energie zijn overgestapt hun ervaringen. Hiermee proberen ze meer mensen over te halen om tot aanschaf van zonnepanelen over te gaan. Ook op de Solar Days 2014 was dit weer een groot succes!

Deze Solar Days worden georganiseerd door het Klimaatverbond in opdracht van Stichting Solar Days. De Stichting werkt met verschillende organisaties samen om de dagen te kunnen realiseren. Het initiatief is ooit gestart als Europees project, maar werd zo’n groot succes dat het evenement nu jaarlijks georganiseerd wordt!

Zelf meedoen aan de Solar Days 2014?

Solar-Days-GreenemBen jij zelf zonnepaneel eigenaar of ben je geïnteresseerd in zonne-energie en deel je dit graag? Ga dan snel naar Solardays.nl en lees meer over dit initatief. Meedoen betekent dat je jouw eigen evenement mag organiseren en dit komt op de website!

Help mee zonnepanelen nog populairder te maken en deel je liefde voor deze duurzame oplossing in de week van 12 t/m 18 mei.

Wil je weten wat de opbrengst van zonnepanelen is voor jouw huis? En wat de zonnepanelen kosten? Doe dan de dakscan en vraag 100% gratis en vrijblijvend offertes aan!

Reageer

Please enter your comment!
Please enter your name here