Smartflower: All-in-One zonne-energiesysteem

greenem-smartflower-zonnepanelenSmartflower is het eerste alles-in-een mobiele zonne-energiesysteem dat overal stroom kan produceren met behulp van zonnekracht.

De Smartflower is te vergelijken met een zonnebloem. Door op een knopje te drukken zal de Smartflower zich uitvouwen tot een bloem met een solar-oppervlakte van ongeveer 18m2. Deze Smartflower zal automatisch zijn bladeren naar de zonnestralen richten om zo de energie op te vangen en deze om te zetten in elektriciteit. De Smartflower word gestuurd door middel van een GPS systeem. Als de zon ondergaat, dan zal hij zich inklappen net als een echte zonnebloem. De Smartflower is huishoudelijk te gebruiken, maar ook in een bedrijf of andere grote vestigingen die willen laten zien dat ze duurzaam en milieuvriendelijk  zijn.

Installeren, aansluiten en uitvouwen. Zo maakt smartflower schone energie!

De Smartflower heeft een nogal ‘blits’ design. Je kunt deze wendbare zonnebloem het beste in de tuin installeren. De zonnebloem levert genoeg op om een normale gezinsgrote een jaar lang van schone elektriciteit te voorzien. Hij levert namelijk ongeveer 3200kWh per jaar op. Naar schatting geeft de Smartflower 40% meer opbrengst. Het object zelf staat op een schroeffundering. De schroeven worden met een machine geïnstalleerd. Na installatie is deze aparte zonnebloem direct te gebruiken. De Smartflower kost €11.850. Dat is natuurlijk veel geld, maar het is een investering die je (uiteindelijk) terugverdient! Het enige nadeel van de Smartflower is dat een ieder die hem direct wil aanschaffen in een lange wachtrij terecht komt.

Zet hem voor je deur, kantoor of evenement en laat zien hoe duurzaam je bent!

Reageer

Please enter your comment!
Please enter your name here