Qurrent Energie stimuleert klanten

Met welke energiemaatschappij ga je in zee als je met zonnepanelen zelf energie wilt opwekken? Mensen raken teleurgesteld wanneer ze minder geld terugkrijgen van hun energiemaatschappij dan ze hadden verwacht. Er is echter een positieve uitzondering op de regel. Qurrent onderscheidt zich met energie tegen inkoopprijs!

Energie tegen inkoopprijs, Qurrent Energie maakt het mogelijk

20140924_test_cta_qurrent-200Veel huishoudens met zonnepanelen zijn teleurgesteld wanneer ze beduidend minder geld van hun energiebedrijf terugkrijgen dan verwacht. Dat is gebleken uit onderzoek van vergelijkingssite Gaslicht.com.
Klanten met dag- en nachtstroom kwamen er bij de jaarafrekening achter dat zij tientallen tot honderden euro’s waren misgelopen.

Energieleveranciers hanteren allemaal verschillende regelingen voor het verrekenen en het terugleveren van zelf opgewekte stroom. Let daarom goed op met wie je in zee gaat en onder welke voorwaarden je energiemaatschappij gaat terugleveren. Niet alle energiebedrijven zijn hierin even transparant.

Een positieve uitzondering is Qurrent Energie , een jong energiebedrijf met een andere kijk op energie. Directeur Richard Klatten: “Als energiebedrijf zonder winstoogmerk willen we juist energie leveren aan mensen die hun eigen stroom hun opwekken.” Qurrent vraagt namelijk een vast bedrag per maand voor hun dienstverlening, maar verdient niet aan je energieverbruik. “Wij willen dus niet zoveel mogelijk kilowatts aan je verkopen, zoals veel anderen energiemaatschappijen. We willen juist dat je minder verbruikt en méér zelf opwekt.”

Qurrent biedt dan ook de hoogste vergoeding voor het terugleveren van de stroom wanneer je meer hebt opgewekt dan dat je hebt verbruikt: 10 cent per kWh inclusief btw. Ook brengt Qurrent zelfopgewekte stroom in mindering op het verbruik tegen het op dát moment geldende tarief. “We salderen gewoon zoals het hoort. Daltarieven tegen daltarieven en piektarieven tegen piektarieven.”

Qurrent Energie

 

Dit is een betaalde bijdrage van Qurrent, partner van Greenem.nl

Reageer

Please enter your comment!
Please enter your name here