Greenem lanceert Zakelijk Energie Vergelijken

Slider_Energie_vergelijken_alternatieve_energie_medium

Zit u al jaren bij de zelfde energieleverancier en heeft u geen idee wat u kunt besparen? Geen probleem:profiteer nu van de lancering zakelijk energie vergelijken! Greenem helpt nu ook met het vergelijken van zakelijke energie voor het MKB en vastgoedeigenaren.

Zakelijk Energie Vergelijken is er voor het MKB

Veel zakelijke energie vergelijkers creëren op basis van postcode, huisnummer en uw verbruik een zogenaamde ‘exclusieve deal’. Vervolgens sluit u bij deze vergelijker een contract af en kijkt u er niet meer naar om. Maar zijn deze deals wel zo exclusief?

Het antwoord is nee. De standaardtarieven worden er met behulp van uw ingevulde gegevens en een simpele tool uit gerold. Er wordt geen rekening gehouden met specifieke wensen die u als zakelijke klant heeft en er worden geen onderhandelingen gevoerd over de energieprijzen, cashback kortingen en vastrecht. Er is dus eigenlijk niets exclusiefs aan!

U kunt Zakelijk Energie Vergelijken zien als uw extra accountmanager. De besparingen kunnen tot in de duizende euro’s oplopen. Wij nemen u de onderhandelingen geheel uit handen, zodat u zich kunt richten op waar u van houdt: ondernemen.

Laat geheel vrijblijvend uw energierekening scannen

Heeft u een bedrijf en bent u eigenlijk helemaal niet op de hoogte van uw energiekosten? U heeft niets te verliezen! Blijf niet te lang vast zitten aan uw (te) dure contract. Doe de gratis energiescan en ontdek wat u jaarlijks op uw energierekening kunt besparen. Wij bekijken uw situatie geheel vrijblijvend en komen terug met resultaat!

Reageer

Please enter your comment!
Please enter your name here