HIER klimaatbureau bespaart met korting

Het HIER klimaatbureau lanceert het duurzame kortingsplatform HIER bespaart. HIER bespaart biedt iedere maand een energiebesparend product aan tegen een exclusieve korting.

Iedere maand een energiebesparend aanbod

Op HIERbespaart.nl krijg je goede aanbiedingen van energiebesparende producten voor in of rondom huis. Alle producten voldoen aan de criteria van het HIER klimaatbewust logo; de productaanbeveling van het HIER klimaatbureau.

Bart de Voogd van het HIER klimaatbureau: “Wij merken dat steeds meer Nederlanders wel bewuste keuzes willen maken, maar dat ze aanhikken tegen de investering én dat ze niet goed weten waar ze het beste kunnen besparen. Om die obstakels weg te nemen, lanceren wij HIER bespaart. Klimaatbewuste keuzes maken wordt zo wel heel makkelijk.”

Ruim helft woningen nog niet optimaal geïsoleerd

Aanbiedingen die op HIER bespaart voorbij komen zijn bijvoorbeeld een energiezuinige koelkast, een vloerverwarmingspomp en groene stroom. Naast iedere ‘grote’ aanbieding, staan ook kleinere producten zoals radiatorfolie, een slimme thermostaat en LED-verlichting. In juli is vloerisolatie in de aanbieding.

De Voogd: “Achter iedere aanbieding op HIER bespaart zit een verhaal. Vloerisolatie is bijvoorbeeld niet de meest aansprekende energiebesparende maatregel om in huis te nemen, veel mensen denken toch eerder aan dubbel glas of zonnepanelen. Ruim de helft van de woningen in Nederland is dan ook nog niet optimaal geïsoleerd. Maar het is wel één van de makkelijkste en snelst terugverdiende maatregelen.” Een goed geïsoleerde vloer bespaart je ruim 200 euro op je gasrekening. De investering is in ongeveer negen jaar terugverdiend. Volgens Milieu Centraal is dat gemiddeld sneller dan dubbel glas en zonnepanelen.

Hoe werkt HIER bespaart korting?

HIER bespaart is helemaal gratis. Meld je aan op HIERbespaart.nl en je ontvangt iedere maand een kortingsaanbod voor kwaliteitsproducten waarmee je thuis energie kunt besparen. Als je van het aanbod gebruik wilt maken klik je op de button ‘stuur mij de kortingscode’. In de mail staat vervolgens hoe je de korting kunt verzilveren.

Stichting HIER klimaatbureau betrekt heel Nederland bij de oplossing van het klimaatprobleem. HIER is de drijvende kracht achter campagnes en initiatieven zoals de COOX, het HIER Klimaatstraatfeest en HIER opgewekt, organiseert de HIER klimaatborrel, publiceert de ‘Staat van het Klimaat’ en beheert het HIER klimaatbewust logo en de CO2‚-Prestatieladder. Kijk voor meer informatie op hier.nu.HIER-bespaart-logo-greenem

Reageer

Please enter your comment!
Please enter your name here