Greenspread genomineerd voor Triodos de Hart-Hoofdprijs

greenspread-logoWe zijn ontzettend trots op GreenSpread dat zij genomineerd zijn voor de Triodos Hart-Hoofdprijs! Hierbij worden 9 vernieuwende en inspirerende ondernemers gesteund door Triodos Bank. Dit zijn natuurlijk niet ‘zo maar’ bedrijven, maar ondernemers die hiermee een bijdrage leveren aan een duurzame wereld. Greenspread heeft zich sinds de oprichting in 2010 sterk bewezen.

Hart-Hoofdprijs

De Hart-Hoofdprijs wordt uitgereikt op 20 mei 2014 . De winnaar van de Hart-Hoofdprijs wint een bedrag van 10.000 euro wat door Greenspread volledig gedoneerd zal worden het Princes Máxima Centrum (ter bestrijding van kinderkanker) en zorgboerderij De Maarhoeve.

Stemmen op Greenspread

Vanaf donderdag 27 maart kan eenieder zijn of haar digitale stem uitbrengen op triodos.nl. Bezoekers kunnen hier filmpjes van alle genomineerden bekijken en kenbaar maken aan wie zij de Hart-Hoofdprijs gunnen.

Wie stemt, maakt kans op een luxe overnachting in het Ambassade Hotel te Amsterdam. De stemperiode loopt tot en met vrijdag 16 mei en de winnaar wordt op dinsdag 20 mei bekendgemaakt. De Hart-Hoofdprijs is een publieksprijs: de ondernemer met de meeste stemmen wint.

Reageer

Please enter your comment!
Please enter your name here