Groen(t)e Energie : BioRomeo

Het samenvoegen van duurzame energie en duurzaam voedsel. Dit is waar ZonnepanelenDelen (het crowdfundingplatform) en BioRomeo op doelen! Het gevolg hiervan is een nieuw duurzaam product op de energiemarkt.

Samen gebruik kunnen maken van de zon

ZonnepanelenDelen helpt organisaties om op een alternatieve wijze een zonne-energiesysteem te kunnen financieren. Op deze manier is het voor iedereen mogelijk om een steentje bij te dragen aan meer duurzame energie en dus een schoner milieu. Er zijn al meer dan 400 helpers in actie gekomen. Samen hebben zij het zonne-energiesysteem op het voetbalstadion van FC Groningen mogelijk gemaakt.

Natuurlijk een natuurlijke beloningBioromeo-greenem

Het BioRomeo project houdt in dat biologische boeren die zich hebben aangesloten bij BioRomeo, de daken van hun schuren beschikbaar stellen voor plaatsing van zonnepanelen.  Alle mensen worden gevraagd mee te helpen aan een duurzaam Nederland. Het investeren in groen(t)e energie kan nu. Het is natuurlijk logisch dat je daar een ‘bedankje’ voor krijgt. Biologische producten van eigen land! Deze zijn in te wisselen binnen zes jaar.

We delen de duurzaamheid

Het minimale bedrag dat moet worden ingelegd is €250 per eenheid. Dit staat gelijk aan zes BioRomeo groen-te-goed bonnen. Met deze bon krijg je een gevarieerd pakket met groente, aardappelen en fruit, kaas en eieren met een waarde van ruim €50. Het rendement hierop is minimaal 7,9%!

De minimaal 12 super verse biologische producten zullen worden geleverd in een stevige kartonnen doos. Ook prima geschikt als een cadeau of als een kerstpakket voor vrienden of collega’s. Hiermee is de actie niet enkel interessant voor milieubewuste particulieren, maar ook voor bedrijven of organisaties die willen uitblinken voor duurzaamheid.

De groen-te-goed bon van BioRomeo is vier keer in het jaar te verzilveren. Elke kwartaal heeft zijn eigen, verse en biologische producten. De deelnemer staat een gastvrij onthaal te wachten met vele mogelijkheden, zoals een rondleiding over het boerenbedrijf.

De start

Het project zal starten tijdens de MVO(maatschappelijk verantwoord ondernemen) -prijsuitreiking. Dit zal gebeuren op donderdag 20 november in ’t Voorhuys in Emmeloord.

Je kunt je nu alvast aanmelder als deelnemer. Voor de vroege vogels onder ons, die zich inschrijven vóór de start van het project op 20 november, ligt een ovenheerlijke doos met wilde aardappels klaar. Inschrijven is zeer gemakkelijk. Je hoeft enkel een e-mail te verzenden naar energie@bioromeo.nl met daarin:

  • Naam
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • Emailadres
  • Ik doe mee met .. eenheden van €250

Met zijn alle gaan we voor Groen(t)e Energie!

Reageer

Please enter your comment!
Please enter your name here