Beste koelkasten onder de 500 euro

Je bent op zoek naar een goede koelkast maar je hebt een beperkt budget. Het is vaak lastig om koelkasten van elkaar te onderscheiden in kwaliteit en mogelijkheden. Ee koelkast is niet iets wat je weekelijks koopt, dus het is vaak lastig waar je op moet letten. Greenem helpt consumenten graag, niet alleen in de zoektocht naar voordelige koopjes, maar voornamelijk duurzame. Daarom hebben wij een top 3 beste koelkasten onder de 500 euro opgesteld, waar ook rekening wordt gehouden met het energielabel.

Heb je een hoger budget ter beschikking, dan kun je natuurlijk ook de top 3 zuinigste koelkasten bekijken, of verder op zoek gaan in het volledige overzicht van koelkasten.

Deel
Vorig artikelZonnepanelen installeren
Volgend artikelZuinigste koelkasten A+++
Shanna van Dijk

In 2013 ben ik bij Greenem begonnen als Marketingcommunicatie stagiaire. In deze tijd heb ik Greenem sterk zien groeien. Na mijn stage ben ik hier parttime gaan werken. In 2014 afgestudeerd als communicatiespecialist en direct fulltime aan de slag gegaan. Greenem staat een grote toekomst te wachten, waar ik graag onderdeel van uitmaak.

Reageer

Please enter your comment!
Please enter your name here